28/6 Waerts Muziekpodium: talenten bewonderen of zelf je muzikale talent laten zien.

Vrijdag 28 juni wordt het weer een muzikaal avondje bij muziekvereniging Wieringerwaard.

Ter gelegenheid van het Jubileumjaar is deze avond ook opengesteld voor muzikale talenten uit de regio.

Talentenorkest: Tijdens deze avond geven leerlingen van groep 6 van obs De Tweewegen samen met orkestleden een mini concert. De leerlingen hebben de afgelopen weken deelgenomen aan het jaarlijkse Muziek impulsproject, een samenwerking tussen de basisschool en de vereniging. Deze leerlingen vormen het Talenten Orkest en hebben de afgelopen weken een instrument leren bespelen. Ter afsluiting van het project treden zij samen met het orkest op.

Muziekschool: Ook het opleidingsorkest brengt enkele muziekstukken ten gehore. De muziekschool van de vereniging heeft het afgelopen jaar menig leerling-muzikant opgeleid. Deze leerlingen krijgen deze avond de gelegenheid om te laten zien en horen wat zij kunnen.

Orkesten: Leden van de orkesten zijn ook uitgenodigd om op te treden. Dit kan met je hele sectie of alleen.

Regionaal muziektalent welkom: Nieuw dit jaar is dat ook muzikale talenten uit de regio, die geen lid van de vereniging zijn, kunnen komen optreden. Jong, oud, solo of groep is welkom, en heeft dus ook de kans op te treden. In de regio is nog veel onbekend talent, zij krijgen op deze manier nu de gelegenheid om hun talent te tonen aan de verenigingsleden en bezoekers. Wie weet komen zij op deze manier ook nog een keer in de spotlights te staan tijdens een concert. Alle muzikanten worden deze avond beoordeeld door een jury en krijgen deze jurering in de vorm van een ‘rapport’ mee.

Toegang en locatie: De toegang tot het Waerts Muziekpodium is gratis. De avond vindt plaats in het dorpshuis De Oude School aan de Populierenlaan te Wieringerwaard en start om 19.30 uur.

Meedoen: Leden van de muziekvereniging en regionale muzikale talenten die mee willen doen, worden verzocht zich van tevoren aan te melden. Dit kan tot uiterlijk 26 juni.

Opgeven doe je door het inschrijfformulier in te leveren bij iemand van de jeugdcommissie (Robin, Thijme, Jik of Meike) of te mailen naar Meike Wilms (meike_wilms@hotmail.com).

Het inschrijfformulier is hier te downloaden.

Reacties zijn gesloten.