Muziekvereniging Wieringerwaard heeft twee fanfare orkesten: het Groot Orkest en het OpleidingsOrkest. De klank van de orkesten is warm en vol. Het repertoire dat gespeeld wordt, is zeer divers. Klassieke stukken met prachtige harmonieën en melodieën worden afgewisseld met populaire muziek. De orkesten staan onder muzikale leiding van dirigent Michiel Drijver.  

Dirigent Michiel Drijver

Michiel is sinds februari 2009 dirigent bij muziekvereniging Wieringerwaard. Hij doet dit met veel enthousiasme, gezelligheid en muzikaliteit. 

Tijdens de repetities en concerten laat Michiel de muzikanten ervaren wat ‘musiceren vanuit het hart’ is. Door het werken vanuit een inspirerend muzikaal verhaal, klank en muzikale lijnen probeert hij muzikanten de muziek te laten voelen. Zijn stelling is dat als muzikanten actief meedenken en meepraten over de muziek de betrokkenheid en het eigenaarschap wordt vergroot. Met de juiste focus en uitdaging kan een groep (orkest) in flow komen en de ultieme muzikale beleving ondergaan!

Kijk voor meer informatie over Michiel Drijver op www.drijvermusic.nl

 

 

Groot Orkest

Het Groot Orkest is een fanfare orkest, met blazers en slagwerk. Het Groot Orkest repeteert op vrijdagavond van 20:00 tot 22:15 onder leiding van dirigent Michiel Drijver.

In het orkest spelen ongeveer 30 leden. Er is ruimte voor nieuwe leden. 

U bent welkom om een keer te komen kijken op vrijdagavond of  mee te spelen. 

OpleidingsOrkest

Het opleidingsorkest is een fanfare orkest, met blazers en slagwerk. Het OpleidingsOrkest repeteert op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 onder leiding van Michiel Drijver.

De leeftijd varieert van 12 t/m 68 jaar.

U bent welkom om een keer te komen kijken of mee te spelen.

Talentenorkest

Het Talentenorkest  bestaat uit leerlingen van groep 6 van de OBS De Tweewegen, aangevuld met orkestleden van muziekvereniging Wieringerwaard. 

De leerlingen hebben 8 weken les gehad op een instrument en nemen deel aan een echt orkest. Als afsluiting van de Muziekimpuls geven ze een concert op het schoolplein.

 

Impressie orkesten

Aanmelden voor het orkest

Informatie over het lidmaatschap van de vereniging vindt u onder tabblad “vereniging”. Graag  aanmelden voor het orkest m.b.v. onderstaand formulier. 
    janee


    OpleidingsorkestGrootOrkest