Impressie van de winterwandeling

WIERINGERWAARD – Muziekvereniging Wieringerwaard maakte er zaterdagavond in de Pauwenstad echt een feestje van tijdens de muzikale winterwandeling.

Muziekvereniging Wieringerwaard speelt in het Witte Kerkje.

In het Witte kerkje mochten de bezoekers verzamelen voor een muzikaal voorproefje met enkele Noorse invloeden. Vervolgens werden de wandelaars in groepen verdeeld om op verschillende locaties in het dorp verder te genieten. 

In het sfeervol verlichte park werden de lopers verrast door een vuurspuwer voordat de gang werd gezet richting de markante watertoren. 

Zangkoor Wieringerwaard bracht in het mooie akoestische gebouw enkele mooie liedjes ten gehore voordat de tocht werd voortgezet onder de klanken van Stille Nacht. 

Daarop volgde een percussiefeestje in de schuur van één van de oude boerderijen die Wieringerwaard nog rijk is.

OpleidingsOrkest speelt in, in de zuivelfabriek.

De oude zuivelfabriek De Volharding werd de volgende muzikale tussenstop van de winterwandeling. In de huidige garage van Van der Waals werd door het Opleidingsorkest onder andere een prachtige vertolking van Arcade van Duncan Laurence gebracht.

Dorpshuis De Oude School vormde het slot van een verfrissende voettocht door de historie van het dorp. Het was een geweldige afsluiting van het jubileumjaar van Muziekvereniging Wieringerwaard. 

Tekst is overgenomen van www.noordkopcentraal.nl. Klik op de link voor het volledige bericht, inclusief foto’s.

De winterwandeling eindigt in het dorpshuis met een sprankelend optreden.

Reacties zijn gesloten.