Muziekvereniging Wieringerwaard heeft veel muzikale plannen!  Helaas ging het Comeback Concert  op zaterdag 13 november niet door i.v.m. de nieuwe corona maatregelen. Wel was er vrijdagavond 12 november van de “generale” een schitterend optreden gemaakt met een klein publiek. Dat was ouderwets genieten!

Steun ons door vriend te worden van onze vereniging, of doe uw online aankopen via sponsor kliks.

De kracht van Samen Spelen

Muziekvereniging Wieringerwaard is een vereniging waarbij samen spelen centraal staat. Samenkomen, gezelligheid en presteren op niveau gaan hand in hand en maakt de vereniging een trefpunt waarbij leden uit de gehele regio naar Wieringerwaard komen. Een vereniging om trots op te zijn. De vereniging heeft twee fanfare orkesten en een muziekschool.

1 nov
Start Spelen met muziek,  voor basisschool leerlingen (groep 3-6)

13 nov (geannuleerd)
Comeback Concert

24 dec
Spelen op kerstavond

13 feb 2022
PP-Concert door OO (Pannenkoeken-picknick?)

13 maart 2022
Rommelmarkt

Herdenkingsconcert

Festival

De volledige jaarplanner staat op de ledenpagina

Impressie

Petra, docente

“Ik geef koper les op de muziekschool. Elke les is anders. Dit komt door de verschillende instrumenten, van bugel, trompet, trombone tot bariton. Mijn jongste leerling is 10 jaar en de oudste is 54. Nieuwe leden zijn altijd welkom. “

Hilda, muzikant

“Ik speel slagwerk in het Groot Orkest. Mijn specialiteit zijn de pauken. De klank vind ik mooi. Ook volg ik muziekles bij Yori, om mijzelf te verbeteren. Ik vind het heerlijk om na een dag werken, te wandelen of even te trommelen.”

Stef, vrijwilliger

“Ik speel trombone in het OpleidingsOrkest en ben vrijwilliger bij de boekenmarkt, rommelmarkt en ik help bij het ophalen van oud papier. Ik hou van aanpakken en het is bovendien erg gezellig om samen met andere vrijwilligers de vereniging te helpen bij het genereren van extra inkomsten.”

Frank, vriend van de vereniging

“Ik steun de vereniging doordat ik vriend van de vereniging ben. De concerten zijn een beleving. Het is duidelijk te zien dat de muzikanten er veel plezier in hebben. Als Vriend heb ik voorrang bij de kaartverkoop. Dat is handig, want sommige concerten zijn zo uitverkocht.”