Muzikale Kerstwandeling
Een sfeervolle, muzikale kerstroute door Wieringerwaard

Vrijdagavond 23 december presenteert Muziekvereniging Wieringerwaard een Muzikale Kerstwandeling door het dorp, in samenwerking met Zangkoor Wieringerwaard.

Na een sfeervolle opening in het Witte Kerkje, wordt het publiek op diverse plaatsen in het dorp getrakteerd op kleine concerten door leerlingen van de muziekschool, het opleidingsorkest, een saxofoonensemble en Zangkoor Wieringerwaard. De wandeling wordt afgesloten met een spetterende finale in De Waert.

De Muzikale Kerstwandeling begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur). Kaarten voor dit bijzondere kerstconcert zijn uitverkocht.

22-12: Kaarten Openingsconcert Jubileumjaar vanaf 2-2-19 te koop voor 5 euro.

15-12 Kuiper Sloopwerken, Wiba Autobanden en Autoservice Van der Waals zijn nieuw als adverteerders. Onze hartelijke dank!!

wo 2: Start kaartverkoop Openingsconcert

za 02: Openingsconcert 60-jarig Jubileumjaar in de Oude School en tevens START KAARTVERKOOP voor jubileumconcert 15/06

za 09: Tulpenactie (o.v.)